Rumah terbuka pelajar antarabangsa UMP rapatkan ummah - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) sekali lagi meraikan para pelajar antarabangsanya dari Indonesia, Sudan, Iraq, Pakistan dan pelbagai negara lagi yang tidak dapat pulang ke negara masing-masing untuk menyambut perayaan Aidilfitri dengan meriah.