UMP rangkul 13 pingat, 2 anugerah di MTE 2013 - Nor Asyikin, Basharuddin (Penerbit UMP, 2013)
Penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) merangkul 13 pingat dan dua anugerah pelbagai kategori pada pameran dan pertandingan Malaysia Technology Expo (MTE) 2013 yang diadakan pada 21 hingga 23 Februari 2013 yang lalu.