Kor SISPA UMP muncul juara - Mohd Akram, Abdul Razak (Penerbit UMP, 2013)
Pasukan Kor Siswa Siswi Pertahanan Awam (Kor SISPA) Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang diwakili lima pegawai kadet Kor SISPA, iaitu Siti Sarah Omar, Widad Najihah Adanan, Nurbaity Ismail, Nur Atikah Mohamad Zulkifli dan Nurul Athirah Ishak muncul juara mengalahkan peserta lain dalam Pertandingan Perawatan Awal.