100 Plus promosi gaya hidup sihat - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Pekan 16 Nov. - Penajaan minuman isotonik, 100 Plus dalam acara Fun Run di Universiti Malaysia (UMP) Kampus Pekan di sini baru-baru ini bertujuan mempromosikan gaya hidup aktif dan sihat.