Budaya inovasi pacu kecemerlangan UMP - UMP, PNC (2016)
Seramai 141 orang staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang dirai dalam Majlis Perasmian Hari Kualiti dan Inovasi UMP 2016 yang dirasmikan Ketua Pegawai Eksekutif, Malaysian Directors Academy (Minda) yang juga ahli Lembaga Pengarah UMP, Hj. Ahmad Zakie Haji Ahmad Shariff hari ini.