Minta Pusat Zakat salur dana bina rumah mangsa - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Kuantan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan meminta kerjasama pusat zakat negeri untuk menyalurkan sumbangan kepada 'Dana Wakaf Rumah Kontena' bagi membina kembali lebih banyak rumah penduduk yang musnah akibat banjir, baru- baru ini.