Staf Makmal Berpusat berbakti bersama anak yatim - Halimah, Salleh (2017)
Seramai 16 orang staf dan dua orang pelajar latihan industri Makmal Berpusat Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraikan anak-anak yatim dalam Program Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR) yang diadakan di Rumah Kebajikan Anak Yatim & Fakir Miskin Perempuan Permata Al Insyirah, Sungai Isap Kuantan baru-baru ini.