Malaysia ke-9 pilihan pelajar antarabangsa - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
Malaysia kini menjadi negara pilihan kesembilan bagi pelajar dari seluruh dunia melanjutkan pengajian mereka berikutan kualiti pendidikan dan kedudukan universiti yang bertambah baik.