UMP terima 1760 penuntut baru - UMP, . (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2009)
KUANTAN- Seramai 1760 penuntut baru mendaftar di kampus Universiti Malaysia Pahang(UMP) Gambang bagi sesi pengajian 2009/2010, 28Jun lalu.