KIK lahir staf komited - UMP, . (Kumpulan New Straits Times Press, 2009)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang(UMP) melancarkan Kumpulan Inovatif dan Kreatif(KIK) bagi melahirkan kakitangan komited ke arah meningkatkan kualiti dan produktiviti serta memudahkan pihak pengurusan menganalisis permasalahan di setiap jabatan.