Radiasi bawah paras normal - Amin Ridzuan, Ishak (Berita Harian Sdn. Bhd, 2014)
Tiada peningkatan radiasi dikesan di kawasan sekitar kilang Lynas Advanced Materials Plants (LAMP) selepas 13 bulan kilang itu beroperasi.