Seramai 40 mahasiswa UMP laksana kerja amal - UMP, . (Akhbar Cabaran Sdn Bhd, 2012)
Kuantan- Seramai 40 Perwakilan Mahasiswa Kolej Kediaman 3(Peka3)Universiti Malaysia Pahang(UMP) terlibat dalam program "Hand For Prima" iaitu kutipan sumbangan daripada warga UMP yang dilancarkan di kampus UMP Gambang dan Pekan