Pelajar TVET dijangka meningkat - Rosniza, Mohd Taha (Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Kemasukan program Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) peringkat sijil, diploma serta diploma lanjutan di institusi pengajian tinggi (IPT) negara ini dijangka meningkat kepada 330,000 pelajar setahun pada masa depan.