Tingkah Laku Agresif - Yahaya, Azizi (2010)
Artikel ini menerangkan tentang definisi tingkah laku agresif di kalangan pelajar, jenis tingkah laku agresif dan dorongan tingkah laku agresif. Terdapat beberapa jenis tingkah laku agresif dan dorongan tingkah laku agresif.