Pendekatan Teori Terhadap Gejala Lepak - Yahaya, Azizi (2010)
Artikel ini membincangkan pendekatan teori terhadap gejala lepak di kalangan remaja. Terdapat beberapa teori yang boleh digunakan dalam menghuraikan perlakuan lepak di kalangan remaja.