Isu-isu Remaja Suka Melepak (Part 1) - Yahaya, Azizi (2011)
Masalah sosial merupakan suatu istilah yang menakrifkan pelbagai bentuk gejala yang tidak baik dan kurang sihat yamg berlaku di seluruh dunia. Di Malaysia pelbagai jenis masalah sosial yang sering ditimbulkan oleh golongan majoriti iaitu remaja