Isu-isu Remaja Suka Melepak (Part 2) - Yahaya, Azizi (2011)
Masalah remaja melepak bukan sekadar berlaku di kawasan bandar, bahkan turut berlaku di kawasan-kawasan pinggir kota. Apa yang dapat kita perhatikan bahawa kegiatan ini bukan sahaja dilakukan oleh remaja lelaki tetapi remaja perempuan turut terlibat sama.