Isu-isu Remaja Suka Melepak (Part 14) - Yahaya, Azizi (2011)
Golongan remaja perlu memperbaiki diri mereka dari segi pendidikan atau kerjaya supaya dapat sama-sama menyumbang kepada pembangunan negara, namun perkara ini pasti tidak akan tercapai sekiranya anak-anak muda terus melakukan perbuatan sia-sia itu.