Isu-isu Remaja Suka Melepak (Part 13) - Yahaya, Azizi (2011)
Masyarakat yang prihatin juga mampu mengatasi masalah ini. Suara media cetak dan media elektronik mampu menggerakkan ibu bapa yang leka dalam mendidik anak-anak agar mereka sedar tentang tugas mereka dalam mengawal anak-anak dari terus leka dengan aktiviti yang tidak sihat ini.