Aggresif di Kalangan Remaja (Part 2) - Yahaya, Azizi (2012)
Dewasa ini gejala buli tidak asing lagi di kalangan masyarakat Malaysia. Beberapa insiden buli dan pelanggaran disiplin telah dilaporkan semakin menular di sekolah-sekolah menengah mahupun rendah.