Perkembangan emosi : Emosi remaja dan pembentukan konsep kendiri (Part 11) - Yahaya, Azizi (2011)
Setiap individu mengharungi tempoh peralihan yang berupa ’storm and stress’ dalam kehidupan mereka. Berbagai cabaran dan masalah yang datang melanda para remaja yang harus dihadapi dengan sabar, tenang dan bersedia supaya tidak mewujudkan masalah dalam kehidupan remaja mereka