Glosari teknologi pembakaran - Ani, Farid Nasir (Penerbit UTM, 2001)
Buku ini mengandungi beberapa bab iaitu kandungan, prakata, penyelaras, istilah daftar, istilah (bahasa inggeris – bahasa melayu, rujukan dan indeks.