Glosari kejuruteraan aeronautik - Mohd. Jaafar, Mohammad Nazri (Penerbit UTM, 1999)
Buku ini mengandungi beberapa bab iaitu kandungan: halaman gambar rajah, glosari, daftar istilah aeronautik serta rujukan.