Perancangan, penerbitan dan penggunaan media pengajaran edisi keenam - Abu Hassan, Norihan (Penterjemah) (Penerbit UTM, 1997)
Buku ini mengandungi beberapa bab iaitu kandungan, latarbelakang untuk perancangan, penerbitan dan penggunaan media pengajaran, merancang media pengajaran, kemahiran penerbitan asas, penerbitan media pengajaran, menggunakan media pengajaran,.