Pemerkasaan Pendidikan Islam dalam cabaran zaman - Jasmi, Kamarul Azmi (Persatuan Intelek Muslim Malaysia, 2015)
Pemerkasaan Pendidikan Islam dalam Cabaran Zaman merupakan himpunan artikel bab dalam buku yang menggabungkan idea, pandangan, dan penyelidikan dalam kalangan cendekiawan Pendidikan Islam yang berhimpun dalam Konvensyen Guru Pendidikan Islam Sarawak 2015.