Mendidik masyarakat tentang bahaya fitnah - Jasmi, Kamarul Azmi (2005)
Gejala fitnah memfitnah di kalangan umat Islam tidak pernah padam dan dalam diari sejarah umat Islam. Bahana fitnah ini dalam sejarah membuktikan fitnah bukan sahaja merugikan umat Islam dengan perpecahan dan pergolakan bahkan banyak juga yang membawa kepada pertumpahan darah yang sangat merugikan kecemerlangan umat Islam.