Pengujian program latihan bermodul di pusat pemulihan akhlak wanita di Malaysia - Yahaya, Azizi (2001)
Kajian ini cuba mencari jawapan dan maklumat penting tentang perubahan sikap dan tingkah laku responden dengan sokongan modul pembelajaran secara interaktif berbentuk dinamika kumpulan dengan suntikan bahan-bahan pengayaan konsep kendiri dalam memupuk ketahanan diri di kalangan bakal graduan pusat pemulihan akhlak wanita. Persoalan kajian tertumpu kepada perubahan sikap dan tingkah laku responden berkaitan dengan potensi modul latihan dinamika kumpulan