Ihtiati dalam pengiraan waktu solat dari perspektif pihak berkuasa - Che Awang, Mohamad Saupi (2015)
Kertas kerja ini mengutarakan konsep dan pemakaian waktu ikhtiati dalam penentuan waktu solat yang diamalkan oleh Pihak Berkuasa Agama di Malaysia.